lørdag 16. august 2008

Ferieslutt

Ferietiden nærme seg et slutt kapittel, men før det skjedde så hadde Mja en uke på rundreis. Destinasjon var først folkestad, som nevnt tidligere i bloggen. Vi startet på fredags kveld i og med Aina var på jobb til halv tre.Vi kom vel fram til folkestad litt over 0100.


Vi hadde noe flotte dager, med tur til en varde ene dagen," Den norske hesten"


Førde en annen dag, for litt shopping og sightseeing.Vi tok oss også anledning på kveldstia, til å putre litt ut på fjorden for å fiska litt makrell, resultatet kan dere se selv på bilde.
Vi var i Folkestad fra fredag den 8 til Torsdag den 14. På hjemreiesen tok vi oss anledning til en sightseeing i bergen og akvariet.Før vi på kvelden reiste videre og mellom landet på Fitjar hos ei barndomsvenninne til Aina.


Der overnattet vi til fredag og reiste hjem til Sandnes på kvelden. Alt i alt en flott tur, i flotte omgivelser.
Nå står høsten for tur og back to work på mandag for begge to, mja.

3 kommentarer:

Silje Kristensen sa...

Heisann Aina. Syster mi e på jakt itte ein liten pusekatt, så viss dåkkår får någen på jobb som ska avlivas eller av aen grunn ønskes gitt bort så e d bare å gi meg ein lyd. An ska helst ver ein korthåra guttepus =)

Aina og Steinar sa...

Då ska eg gje beskjed ja:) Trur eg har nr ditt... D e så møje kjekkere å få gitt di vekk enn å måtta avliva di!

Silje Kristensen sa...

Då har de fått seg katt. D gjekk faktisk ett par uker før de fekk tak i. Hadde ikkje trodd d sko ver någe problem, men takk uansett =)