tirsdag 16. februar 2010

Where is the spring

Vi går inn i det vi kaller ett vakum for tiden, der ting føles som alt står stilt. Da tenker jeg spesielt på været ute. Snø som er forpaktet med is og litt mørk sjokolade lignende topp eller fyll.
Temperaturen som er stort sett rundt null på dagtid og o til -10 på nattestid.
Hva medfører dette, jo det skal jeg si en føler at en våkner opp til det samme naturbilde hver eneste dag og påsken er rett rundt hjørne, jaja litt over 1 mnd til so what.
og det er lite en kan gjøre med dette klimaet, enn å vente på våren. Det som i grunnen mangler nå er mer snø hehe. Øh neiii.

Så hva skjer i grunnen i buhagen zoo, stort sett det samme. Maen i huset spiser vann og brød, pålegget skal nevnes går til Muni, training yes. Ikke spør meg hvor hun får den ånda ifra (fruen)
men det er trening og terping på det mest idiotiske triksene eller få hunden til å bli perfect yes.
Hva sier så maen i huset, vel Amen. Pause, en kopp kaffi i skrivingen måtte til her ja, vel og merke african kaffi mmm.
Vel hvor var jeg, jo dyrene hmm. De vokser til det skal sies og merkes. Muni har litt å gå på, en merker det på huden, det er plass til mer under it. Nå er forresten muni på langline outside og katten en eller annen plass i nabostrøket, NB!! den er merket med SID i øret og utstyret er history. De har mistet noen tenner som er plukket opp av skribenten og fotografert.
Men de har det greit sammen, de får godt stelle av husmoren, hun er ute å skal fikse opp håret, time will show how it will look. Jeg har day off idag.

Før

Etter


2. etasje

Ellers så har vi som nevnt tidligere fått inn ny sofa i stuen nede, den gamle er tatt opp og det
begynner å ligne noe oppe. Så for vi se hvordan vi plassere det tilslutt, da tenker jeg på sofaen oppe, for de som er litt utslitt i toppen. Heia Norge


Den store + midten av de små er Sid si tann, resten er Muni sine

Så livet i buhagen zoo er normalt, det går i sitt vanlige løp, med trening, lufting og litt mer lufting tttoook duuu an hehe. Men våren lar seg utebli.
Litt bilder tilslutt for å vise hvor stor muni har vokst, Renate og co etterlyste dette så dette er til deres glede, Bwana asifiwe.
Damene i huset

Nei Koppen er tom og det er jeg og for såvidt. Muni herjer ute hører jeg så må forlate dette innlegget. Hvem vet neste innlegg fra denne parten, blir når våren er her. Bare hør ordet, det klinger så flott VÅREN. Det rikt og det er viktig å takka, mja.

Ha ei fortreffelig OL uke og god bless.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint d blei me den nye sofaen!! Kjekt å lesa din vinkling Steinar=) Lenge leve vinteren...så du kan få brukt de nye skia dine=)
Målfrid

renate og kjetil sa...

Jambo!!
Det var konge å lese men ikkje minst å se både sofa, muni og sid, og aina!!Utrolig kult bilde av muni og sid oppi "baljen". Også må me bare sei at sofaen og var meget fin! grattla!Angående vinteren så må eg sei at me kunne knapt valgt en bedre tid å flytte til afrika!! Lenge leve sommer!!
broder Kjetil

Aina sa...

Takk for d, me e fornøyd me sofaen! Men bordet passe på ein måde ikkje lengre så godt inn... så me må nok få oss et nytt;D

Eg gleeeede meg t me tar vår neste Afrikatur!(julen kanskje?! kem vett!) Men som Målfrid seie: lenge leve vinteren!

Marit og Leif Thingbø sa...

så kjekt å se bilder av stuene, Aina, dyra ...men kor e skribenten? Det var ett fortreffelig innlegg forresten. Dokke e gode....men ikkje ville eg hatt ein katt oppi den nydelige sofaen....men eg e jo ingen katteelskar for å sei det sånn! Lykke te med været. Nyd det roliga tempoet så lenge du kan Steinar....klem fra mor

Lille blå sa...

Så flink du e t å blogga Steinar... Den nye sofaen dåkkas va kjempefin å den såg utrolig god ud... Bildene åg va tøffe... :-)