søndag 27. februar 2011

Afrika del 3


SAFARI

Det er vel på sin plass få del 3 inn i bloggen, hvis ikke er det null poeng å legge det fram og det kan fort gå i glømmeboken, mja.
Vi ble hentet av våre sjåfør, guide Noa, klokken 0700 om morgen. Land Cruiseren kalte han for arken. En stor doning som kan ta 8 passasjerer.


Turen bare så videre til dyreparken Masai Mara, en 4-5 t kjøretid. Vi innkvarterte oss på Masai Mara Sopa Lodge, som lå rett innenfor parken. Vi tok oss lunch, før vi ble hentet av Noa kl 1600 for tur i parken.....


Å forklare opplevelsene vi hadde de to timene vi var er vel umulig, det må helst oppleves. Bildene taler for seg, mye dyr så vi.
Neste dag, hadde vi lang dag i parken, med medbrakt lunch. Planen var å kjøre et stykke for å se krokodiller og flodhester. Jo lenger vi kjørte vekk fra plassen vår, desto mindre dyr var det å oppdrive, mye elefanter.Neste dag, dvs dag 3, dro vi tilbake igjen til Naivasha og Sopa logde naivasha. Der hadde vi oss 2 og 1/2 dag fritt. Noa hadde vi til disponibelt. Ville vi noe så ordnet han og kjørte oss dit vi ville. Vi hadde opplegg på dagtid og fri på ettermiddagen. Det gikk Giraffer og Vannbukker på område og på kveldstid måtte vi ha vakt til middagen pga flodhestene kom opp for å spise.
Dag 4 tok vi oss en båttur i lake Naivasha, vi så mye dyreliv og ble satt av litt fra der vi gikk
ombord. Og gikk turen tilbake og så på tamme dyr. Da vi kom tilbake koblet vi av.


Dvs Aina satt og lurte på hvor de "søte" apekattene er. Igår var de der en god gjeng. Og ikke før vi fikk sagt noe, så kom de, først 10 stk minst så var det som det eksploderte og de begynte å bli aggressive, og ville angripe Aina, men hun sprang og skreik mot meg, hva som skjer da er at de skifter person og går mot meg, jeg begynner å gå rolig, men det varte ikke lenge før jeg kjente at de beit meg og da sprang jeg. Det resulterte i rabies spøryte og antibiotika kur, mja.
Eg lever enda.

Dag 5 ble det anledning for sykkel tur i Hell`s gate. Noa kjørte oss til en plass rett før parken der vi kunne leie sykel. Vi syklet inn i parken til Hell`s gate, der vi satte oss ifra syklene og gikk 1 timers tur med guide. Før vi syklet tilbake der vi leide syklene og ble hente av sjåføren.
Resten av dagen gikk til avslapping.

Dag 6 reiste vi tilbake til Nairobi, der vi hadde lunch på Carnivore. Det er en restaurant som har grillet kjøtt av ymse slag. Det ble smakt på kamel, krokodille etc.
Etter dette bar tilbake til den norske skolen.
En safari tur der vi fikk se ganske mye dyr og der vi fikk koblet av litt.


Ingen kommentarer: