torsdag 15. september 2011

Agilitytrening dagbok


I dag har eg og Muni våre på Åsen på nybegynnertrening. D va ikkje så veldigt møje opplegg, så det blei t at eg styre meg sjøl. Det va igroen greit:)

1. Varmte opp med sirkelarbeid. Hu va flinke på yttersidå. Ikkje follt så flinke på innersidå, men det komme seg. Fekk og et par bra brems som eg belønna så godt eg konne.

2. Stående felt. Ei stond siden me har trent på dette nå pga kurs og andre opplegg på nybegynnertreningane, så i dag fekk me friska opp! Eg tog litt enkelt i starten. Men så tog med någen økter med et hoppehinder før feltet med sving. Og med fart. Eg spurta alt eg konne t bommen og videre. Muni va stort sett veldigt flinke t å stoppa opp t tross for at eg spurta videre:) Fornøyd med det. På nedfeltet va hu ikkje follt så flinke, men kom seg litt på slutten. Då såg eg tydeligt at hu bremsa opp for å stoppa 2 av 2 på.
Me får bare fortsetta å trena videre på dette litt på kver trening:)

3. Trente og litt nesedytter. Muni ska då trykka nasen på ein target som e et målebegerlokk. Ska dytta nasen borti flærre gånger ittekverandre. Hehe. Dette ska då overføras t enden av bommen kombinert med 2 av 2 på. Hu va flinkare i dag på å forstå at hu sko dytta på an. Trur rett og slett eg va litt flinkare å belønna på rett tid og sted og gira hu opp. Dette må me nok trena MASSE på!
4. Trente litt slalåm. Bare 2 veldigt korte økter. Hu fant inngangen fra begge sider og sprang faktisk og litt (t og ver Muni) fort:) Me hadde og ein bane på 9 hinder kor slalåmen kom t slutt rett itte ein tunnel og i sving som hu tog på 1. forsøg:) Må fortsetta å trena på fart!! og selvfølgeligt og kvalitetssikra inngangen med marr omvendt lokking og andre ting.

5. Trente som nevnt øve på ein bane satt opp av 9 hinder. Dette va ein lette bane(klasse 1) så me fekk an t, men trente någen gånger bare på de 5 fysste som inneholdt 2 hoppehinder, 1 tunnel, og 2 hoppehinder kor eg måtte bruga et falskt framforbytte. Det gjekk ganske bra:) Men eg må bli flinkare t å bremsa på rett måde og i det heila tatt trena masse marr på falske framforbytter.

Det va vel d! Me va der inne i 1,5 time faktisk. Generelt ein bra treningsdag. Kjekt når det e sånn ein gång i blant at ting funke! Funke og veldig bra å ha med bur som Muni sitte i når hu har pause. Det effektivisere treningå og gjørr at hu slappe marr av.

(Bildene e fra sommerferien)

Ingen kommentarer: