søndag 11. desember 2011

JULETREHELG TIL SELAND

Tradisjon tro, vi satte fredag nesen mot Seland, til tross for dystre værmeldinger.
Mål: juletrejakt

Hele familien, dvs hele buhagen zoo, mor og far, samt Marie, Bjarte og Jonatan var med på denne begivenheten!:) Det var en del vind, snøfall og snødekte veier, men det gikk nå fint:)

Lørdag var vi tidlig oppe, klar for dyst... Vi ventet til over kl. 12 før vi våget oss ut, for yr.no hadde lovet opphold fra regnet.... Og det stemte:)

Steinar og meg fant det perfekte treet først, men det stod ikke på vår del av skogen, så vi basket videre i snøen i håp om å finne et enda mer perfekt tre. Og det gjorde vi ikke så lenge etterpå. Far fant et tre som hadde falt ned av seg selv, som han tok toppen på... (Dette viste seg å være et mindre fint tre). Marie og Bjarte bruke lang, lengre og lengst tid på å finne tre...., mohahaha. Men tror de var fornøyd når de omsider fant det. Vi basket hjem igjen, litt knall og fall, men det var bare "løye". Da vi kom ned igjen til huset bare måtte jeg teste akebrettet! Det gikk ikke veldig fort, hehe. Rømmegrøt m/spekemat og flatbrød stod på menyen til middag. Nam nam...
Resultatet av dagens innsats:

Treet vårt:
Litt småturer i området ble det også tid til innemellom strikking, spilling, lesing og brodering.


Søndag måtte vi igjen ut i skogen for å finne et litt bedre tre til mor og far:P Det endte med det første treet meg og Steinar ville ha(les meg). Hehe. Så da var det i boks!
Vi fortsatte kosen med gløgg og mer hobbyaktiviteter før vi satte kurs hjemover.

Her ser dere et tre som har måtte takke for seg i vinden...
En kosen voffs!

En koselig helg ble avsluttet med håndballkamp med seier til Norge! Hurra!!

Ingen kommentarer: