lørdag 12. mai 2012

Helmikhagen prosjekt

En liten update på prosjekt helmikhagen 46. Tiden renner ut for oss, men vi står på og gjør det vi kan for å fullføre målet. Ferdig blir vi ikke, men det er godkjent av eierne selv og med god grunn at tiden ikke strekker til. Det som vil mangle er og håper vi gulvet oppe og listverk.
Idag begynte vi kl 0900 og holdt på til 1800 og ting viser igjen. Isoleringen er ferdig, heerligt. Anbefaler ikke på det sterkeste å gjør det selv. Gipsing av vegger er vi snart i mål og når vi er det, så kommer maleren inn og sparkler + maler.
Vi fikk litt ekstra arbeid, taket i stuen oppstod det sprekker, pga slarv når de bygget huset, armering i skjøtene var ikke gjort og med den aktiviteten som har våre i 2 etasje, så oppstod det sprekker. Der er vi nå igang med å skjære en V-formet i sprekkene, slik at maleren kan sparkle og legge på armering, for deretter male. Blir så flott moder.
Viser litt bilder for framdriften.Trappegangen har fått gips i taket
                                    

Fortsatt litt igjen av isolering.


I hjørne stakk sentralstøvsuger røret opp og gjorde at det var en synbar boks. Det er endret med å ta den i veggen slik det kan sees på bilde. Hvite røret for de som er i tvil. Mja


Isolering er ferdig og som dere ser er mye av gipsingen unnagjort.


Tv-hjørne. 


Så det var status helmikhagen 46.  God helg videre.
Og husk snart 17 mai. 3x hurra for det. mja


2 kommentarer:

Marit og Leif Thingbø sa...

Takk for praten i går. Dokke e best....som stille opp. Takk også for bilde-glimt. Det blir veldig bra. Om noe ikke bli ferdig så ikke stress. Vi gjøre sammen....ha ein god 17 mai forresten. far sier at det er meldt 6 grader og regn. Livsfarlig å være ute med andre ord.....klem fra mum

Aina og Steinar sa...

17. mai e ein dag som me lar gå forbi i stillhed... bunaden ska IKKJE på hvis det blir regn jaffal:P
God 17. t dåkke og!
Aina