søndag 27. mai 2012

Preikestolen

Preikestolen ble nevnt som et aktuelt turmål når vi var sammen med far og mor en dag(det var vel i grunnen far som hadde lyst opp dit igjen), og sånne samtaler ender som regel opp i virkeligheten. Så i dag tok vi turen i kanonvær!!
Det ble far, Steinar, meg og Muni:)


Det var veldig mange andre turgåere også, så vi gikk i kø, men det gjorde ingenting! Vi tok turen i et rolig tempo og bare nøt det. På toppen måtte vi selvsagt ha oss en god pause med "mat og melk"...



En tur ut på kanten er jo obligatorisk, men det var bare Steinar som la seg ned for å kikke... Jeg holdt Muni  i god avstand fra kanten. Her kan dere se Steinar, meg og Muni på tuppen. Legg merke til han som ligger helt utstrekt, hehe.

 Masse folk ja!



På veien ned måtte Muni få bade seg litt, det var jo kokvarmt! Hun har nettopp(i går) lært seg å svømme etter pinner som vi kaster ut i vannet. Hun liker vann godt, men synes det er litt skummelt å komme seg ut på vannet der det et dypt... Men kjekt å se at hun nå tørr mer:) 

 Lysefjorden i all sin prakt!

Når vi kom ned til Preikestolhytta måtte vi bare ha oss en is! Nam! Er veldig morsomt å følge med på alle som går denne turen. Mange utlendinger, og mye rart av klær og sko! Noen hadde langbukser og lang-ermede gensere. Det så fryktelig varmt ut! og noen la klær over hele hodet for å dekke seg til. Tydelig at folk hadde gått på en smell når det gjaldt solkrem.. Var også en mann som gikk i kun trusa... Noen gikk på sandaler/slippers. Noen gikk veldig seint, mens andre sprang opp! 

Var veldig kjekt å få gått denne turen igjen. Flere år siden sist for oss alle!

1 kommentar:

renate og kjetil sa...

Det såg utrolig digg ut!! Fekk lyst til å ta meg ein tur eg og.. men det er kanskje ikkje så lurt med denne magen..!!=)