torsdag 20. desember 2007

Afrika

En opptatering fra Afrika og Zanzibar. Sitter paa en internett som er paa hotellet, men som ikke har hele alfabetet.
Vi ankom Nairobi paa lordags morgen. Vi dro inn til skolen for a vente paa Kjetil og Renate som kom med senere fly. Vi hadde oss frokokst og slapte av litt for vi dro ut til flyplassen og fikk med oss Kjetil og Renate.
Turen bar saa videre til Arusha for overnatting. Hele sondag tok vi med ro i Arusha. Mandags morgen dro vi tidlig til Kilimanjaro flyplass for aa ta fly ut til Zanzibar.
Hotelet vi hadde booket, var ikke helt til forventninger, men fikk booket oss inn paa nabo hotellet som var av bedre standar.
Dagene som har gaat har vi brukt til a slappe av, slikket litt sol og blitt brente, men det er med i gamet, hehe. Igar dro hele familien paa sykkeltur. Vi leide motorsykler og cruset rundt oya. Meget intressant opplevese. Se for dere her og fru Thingbo paa motorsykkel. Far kjorte og modern satt bakpaa, hehe. Det synet glemmes ei.
Idag torsdag, har vi tatt det med ro, det regner faktiskt her hos oss, litt godt er det og.
Planen videre er avreise i maaraa kveld til Arusha kl ca 7.55. En overnatting i Arusha for det vi drar videre til Katesh paa lordag. Det er er snart jul, men foler ikke paa det.
Provde aa laste opp bilder, men det funket ikke.
Ha en velsignet julehoytid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei og hå i Afrikas land! D hørres jo litt deiligt ud å ver neri varmen, men eg nyde igronnen frosten òg eg:)Nå står julatreet fint i stuå her! Kos dåkke vidare... GID:)

Lille blå sa...

Kjekt å hørra at du har d bra.. Har du fått vært på kryddersafari åg nå? :-) Kosa dg masse vidare.. Go jul å godt nytt år :-)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon