mandag 27. oktober 2008

Spor weekend

For vel notere litt her jeg og hehe.
Vi skilte lag denne helga, Aina reiste til Hurdal for å treffe gamle klassevenninner, på det årlige vollyball helga, mens jeg dro med spor på weekend til Ersdaltun.
www.ersdaltun.no

Vi var en god gjeng på ca 40 stk. Taler var Svein Anton Hansen, vi hadde også ei svenske som Peddy kalte henne pga navnet var ukjent. Hun hadde en andakt på lørdags formidag.Vi reiste en gjeng til flekkefjord for å spille fotball, og det gikk hardt for seg hehe. Går ikke mer på den saken.

Sjekk den stilen til Arnt Ove Berg. Eg vil nå si 20 i stil turn messigt


------------------------------------------------------------------------------------------


Vår eminete sangleder Per-Jone i kjent stil

Tobias BergDet var en kjekke helg med mye sosialt og møter. Det er klart når en går igjennom 23 nådegaver så kan det bli litt mye for en del, men folk tok ikke det så tungt. Vel hjemme på søndags ettermiddag og klar for fotballkamp.
Vil tro Aina fyrer innpå litt fra sin utflykt.
Ha en velsignet uke.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ska sei... du vett jaffal koss du ska oppdatera=) Oppdatering fra mi sida komme nok, men ikkje heeilt ennå, hehe...

Anonym sa...

Ja, me har også fått flott weekend ref. fra Eva og Elin. SPOR jentene har besøkt oss...og for noen jenter! Takk for at dere sendte de ut. Vi har kjørt skikkelig far- opplegg, med distrikts besøk fire dager på rad. SMIL Dere får nok referat og glimt fra besøket når de kommer hjem... Glad i dokk begge to. God bedring te Steinar. Klem fra mor

Anonym sa...

Snadder for et bilde det sista va!