tirsdag 28. februar 2012

3x Hurra

3x Hurra for vår moder/sjef som fyller 56 år idag. Å det e flott det. mja.

For se jeg er med dere inntil verdens ende.


----------------------------------------------------------------------------------------

Jeg kan i samme situasjon, si litt om helmikhagen 46 prosjekt. Det er ikke så mye som er gjort siden. Isolasjonen er vekke og Fundi byggtjeneste er kallet inn pga litt justering på jazzhjørna, mja. All materiale er på plass der de skal høre hjemme.
Lørdag som var, begynte vi å isolere på nytt, Fundi byggtjeneste ved mesteren Per Jone Thingbø, bidro litt med lappeteknikk. Det har vist seg at taket er litt skjevt dvs sperrene har senket seg ned litt på den ene siden. Og litt dårlig tetting av luft mellom isolasjon og plast. By the way luft har vi nok av, hehe. Slik at vi har begynt litt og viser resultatet her.
Kan nevnes at skribent er hjemme idag pga nettopp dette med glava. Tette bihuler er resultatet. Kjeltring as. Den har jazza opp stemningen kan dere trykt si, men vi are staying alive.
Det kan nevnes kjapt, at det var minus grader og kald vind da vi fjernet bosset.
Taksperrene til høyre på dette bilde er høyere en til venstre. En ser det litt på vinduene, hjørnene, mja. But don`t worry bee happy, Fundi Byggtjeneste is on the case.

Så for dette være nok for denne gang, våren er i anmarsj og halleluja til det. Mja.

2 kommentarer:

Mor sa...

Eg må jo bare le....er det Jorunn vi ser på det eine bildet ute??? Håper ikke at dokke rive heila huset då! Mja. Takk for gratulasjonene. Glad i dokke....veldigt! Klem fra mor

Anonym sa...

Mja.
Det er nok Jorunn på bilde.