lørdag 25. februar 2012

Flytting!!


Denne helgå har Sandnes Smådyrklinikk flytta fra Storgaten t Welhavens vei 19 på Stangeland. Flyttingen gjekk ganske smertefritt. Det aller mesta e på plass. Me e adle veldigt fornøyde med lokalene, ikkje minst spiserommet hehe:)

Her e bilde av pre-op rommet. Dette har svingdør direkte inn på operasjonssalen som e t venstre på bildet. Her ska dyr preppas for operasjon, men det ska og fungera som et undersøkelsesrom(som me nå har 6 stk av :))
Operasjonen
Butikken med resepsjon og venterom. Me har fått adskilt venterom for hunder og katter:) Stolane t venterommet va ikkje på plass når eg tog bildene...
Stort lager har me fått! Jippi:)
Litt marr av butikken. Me selge Specific og Hills fôr og har ein del andre salgsartikler som kongleker, seler og bånd, matskåler, klosaker, børster, refleksvester osv
Oppstallingsrommet for hund. Me har og et oppstallingsrom for katt, men dette e ikkje heilt oppe å gå ennå. Men me glede oss t å få skilt de av:)
Her e et undersøkelsesrom som kan bli heilt mørkt. Dette trengs både for øyeundersøkelser og ved brug av ultralyden.
Lyst og fint i gangane! Frosting på vinduene inn t rommene gjør at det blir avskjerma samtidig som lyset utenifra sleppe inn i gangen.
Røntgenrom. Vegger, dør, ja t og med dørlistå e BLY.


Det blir åpningstilbud med 20% på alt fôr, samt salgsartikler...
Ønske gamle og nye kunder, venner og bekjente velkommen t oss:)

Ingen kommentarer: