søndag 1. april 2012

Mja

Ansvar er vel det rette ordet i denne settingen.
Noen må ta ansvar for at ting skjer, som for eksempel, denne bloggen. Hva er vits med å blogge når folk " titter innom", uten å gi ett lite pip, hva er vitsen med å blogge, hvis en ikke får feedback, hmm og noen går så langt at de har passord, eller trenger tilgang fra blogger, hørt noe så tullete, all respekt til secret service,, de kan godt ha sperring, men at norske folk, skal ha det, idioti, livredde ungene sine. Vel de går nå på gaten og viser de fram, vel så farlig det. Nei stakkars de gamle tantene og onklene som ikke for sitt sine barnebarns framgang fordi de ikke har tilgang. Mja.... Sitat slutt.

Hva skjer eller i dette samfunn, påsken startet idag, noe som er bevis på at ja vår frelser ofret seg for oss og våre synder og tilga oss, går ikke dypere enn det, nok fagfolk i slekta som kan gjør det. Men utenom det, så er påsken ett tegn på at vinterens mørke side, med kulde og det hvite melis pulveret, gått i dvale og shorts + singlet er det rette elementet som skal tas fram de ellers så overflødige klesskapene. 3x Hurra for det. Bilene får det vi kaller skjønnhetspleie, vel mange hater det, men livet blir så mye mer opplysende og det e flott det, mja... (tar en slurk kaffi)
God kaffi by the way.

Vår---Sommer er også da en kan lufte ut litt mer enn nødvendig uten at noen reagerer, hvorfor, fordi hevda tiden er på gang. Rundt oss er det nå blitt hevda, gjødslet som andre pene folk kaller det. En forsåvidt god aroma, ødelegger litt uteliv på terrassen, men hallo det er vårtegn/sommer i luften, goood, sitat slutt...

Moder du kan slappe trygt av, Helmikkhagen blir ferdig om det blir like rent som du ønsker kan mja ikke love noe, we try our best.

Ett lite innspill der i denne ellers så innholdsrike innlegget. For de som lurer, så er bil nr 1 dvs Toyotaen fått ett lag med fuktighets krem, gikk til investering av en såkalt polermaskin. Er til å anbefales når en har såkalt idrettsskader, går ikke i detaljer her.
Etter påske er det Black mamba sin tur og for de som er på jakt etter ny bil, styr dere unna black color. punktum.

Mja er ellers godt igang med å planlegge den såkalte utemiljøet. Fortsettelsen av beleggningstein, på framsiden og legge en ramme rundt plenene slik at en slipper kantklipperenn. Det siste skal legges i betong og fuges, litt stress, men det må gjøres.
Plenen har overlevd denne vinteren også, så det våres. Litt usikker på hva vi gjør med terrassen, bordene tørker ikke og dermed så er det utendørs basseng istedenfor terrasse. Så enten tar vi den på nytt, med mellomrom denne gangen, eller så må det faglig ekspertise fra Fundi Byggtjeneste.
Tiden wil showe.

Så vi har nok å gjøre i denne zoologiske avdelingen på Ganddal.
Jeg for runde av for denne gang og avslutte med å si

GOD PÅSKE TIL ALLE SAMMEN

"Påskemorgen slukker sorgen"

2 kommentarer:

bibi sa...

Dette var ett skikkelig, solid Steinar innlegg. Du får det sagt min sønn. Bildet var nydelig....god påske til dere også. Klem fra mor

Anonym sa...

Fantastisk!

-Sveinung-