mandag 9. april 2012

på sin plass...

... med en påskeoppdatering!
Vi reiste til Seland denne påsken også. Det er en Lund tradisjon og jeg kunne ikke tenkt meg et bedre sted å feire påsken. Der oppe får man ro i sjelen og man greier å koble helt ut. Det er viktig når man skal hente seg inn igjen til nye arbeidsdager.

I år var hele Lund familien samlet. Mor og Far, Marie og Bjarte med Jonatan, og Steinar og meg med hund og katt på slep. Fullt hus med andre ord:) (les; mye rot også, hehe)

Skjærtorsdag var en litt overskyet dag, så vi holdt oss for det meste hjemme. Fikk spasert en tur men ellers en rolig dag. Kjekt med kryssord, håndarbeid, snop og krim på TV:) Siden vi hadde en 8 mnd gammel baby med i huset så ble det tidlig opp om dagene. Ikke alle vil sove like lenge hehe:D

Langfredag var duket for den O store skituren!! Sekken ble pakket med kakao, kvikk lunsj, kaffe og nistepakke. Turen gikk til Kvinen hvor vi skulle få med oss møte som blir holdt der inne kl. 13. Vi nådde det på sekundet! Turen var magisk. Mye snø, god gli, masse folk, sol - ja rett og slett en perfekt tur! ca 12 km hver vei, så vi fikk oss en god tur.
En liten pust i bakken
Litt skummelt med hund når man skal renne ned bratte bakker... det gikk nesten fint hele veien ned...
Inne ved Kvinen turistforeningshytte. Her solgte de pølser m.m. I sommer gikk Steinar og meg inn hit til fots. Det var en litt annerledes tur med ski på beina(har vært der før, men lenge siden). Alle sitter og "gomler" på bilde under, hehe...

Skal prøve å legge inn en video her så får vi se om det funker... Steinar filmet mens han rant nedover... Det kaller jeg med kameraet som innsats! (prøvde å laste opp flere, men det tok år og dag lang tid) På denne filmen ser dere først meg og Muni, og deretter far.

Siden været holdt seg fint ble det grilling etter turen. Litt kaldt vel og merke, men så lenge det er sol...

Påskeaften var dagen for litt fysisk arbeid for noen. Her ryddes det et tre som falt ned i en storm i høst. Greit med litt ekstra ved:)

Det ble også litt handling på Tonstad(bilde under), og tur Tonstad rundt, evt fra Tonstad og hjem for noen.
1. påskedag var vi alle mann i kirken på Tonstad. Solen tittet fram og noen av oss, dvs far, Marie og meg, var lystne på en skitur på Josdal etterpå. Vi hadde lyst å gå til Hovsknuten(mulig det er en skrivefeil i navnet). Da vi kom til parkeringsplassen var det lite snø å spore, men vi tok skiene på nakken og begynte å gå. Vi måtte et stykke før vi tok sjansen på å ta på skiene. Ikke lenge etterpå måtte de av igjen... slik fortsatte det. Vi kom ikke så veldig langt kan du si! Hadde en kvikklunsjpause før vi snudde og "rant" tilbake til bilen. Ut på tur, aldri sur!
Har dessverre ingen bilder fra denne fantastiske turen....:P

En flott ferie er over.
Håper alle bloggleserne våre har hatt en fin påske!
1 kommentar:

renate og kjetil sa...

åh..det såg digg ut med ein skikkelig skitur!!=) Her begynne det å bli temmelig varmt for tiden! men det er herlig=) Leifus har akkuratt reist og me har storkost oss sammen!! Men nå er det jo ikkje lenge til sommeren helle.. glede!!

Steinar; me hadde stoore planer om å svare deg med mange mange kommentarer på forrige innlegg, men tiå strakk ikkje til. Men eg får sei som Marit skreiv; det var eit solid Steinar-innlegg=) Du er konge!!